Enneagram og andre profil værktøjer

- test dig selv

Her finder du vores gennemprøvede og veldokumenterede tests.

 

Bestil materiale om disse validerede og danskudviklede special test. Klik her.

Enneagram personprofil testen er godkendt af Datatilsynet, som loven bestemmer, at test skal være, når der indgår personoplysninger.

Enneagram profil testen viser udover enneagramtypen også placering på essensskala samt eventuelle vinger. Således giver Syntax enneagram test din fordeling på ialt 27 enneagram typer.

Udover enneagrammet har Syntax udvikllet en såkaldt KRAV-profil test samt en test der viser hvilke NLP ressourcer der kendetegner din personlighed.

De enkelte tests har alle forskellige mål, og skal forstås og anvendes i overensstemmelse med disse mål.

Syntax A/S tilbyder følgende tests på hjemmesiden:

 

EnneagramTesten NLP Test KRAV profiltest

 

Tag testen - tryk her >>

 

Tag testen - tryk her >> Tag testen - tryk her >>

 

Uddrag af Datatilsynets godkendelse af Enneagramtesten i henhold til Persondataloven

Behandlingens formål er ifølge anmeldelsen, at give testpersonen et kvalificeret bud på hvilken af enneagrammets ni grundlæggende profiltyper vedkommende er, samt denne types generelle motivations- og udviklingsveje.

Behandlingen omfatter enneagramtests på kursusdeltagere, ansatte i firmaer samt privatpersoner. Det er oplyst, at det er testpersonen selv, der logger sig på brugerområdet med en adgangskode til testspørgsmålene og efter endt besvarelse af spørgsmålene udskriver resultatet. Adgang til testen kræver således en adgangskode, som testpersonen selv anmoder om.
Det fremgår af den generelle beskrivelse af behandlingen, at der sker registrering, opbevaring og sletning.
Der sker ingen videregivelse af oplysningerne.
Om sikkerhedsforanstaltningerne er det oplyst, at der er adgangskontrol i form af adgangskode. Der er etableret døgnovervågning, firewall samt sikring mod oversvømmelse eller brand. Endvidere registreres login i log-fil.

Kontakt os