Psykoterapi

- vejen til indre balance

Få professionel hjælp med: Problemer i parforhold, Samarbejdsproblemer, stress symptomer, lavt selvværd, familierelationer, manglende livsenergi og nedtrykthed  

Ethvert menneske kan i en periode af sit liv få brug for en professionel samtale om sit liv. Det kan være aktuelle kriser i arbejdslivet, familie eller parforhold, sygdom, stresssymptomer. Det kan også dreje sig om mere grundlæggende tanke- og handlemønstre der forhindre én i at leve et energifuldt og tilfredsstillende liv.

Flere veldokumenterede videnskabelige undersøgelser viser at samtaleterapi virker fordi du i trygge og professionelle rammer arbejder med at få klarhed over dine tanke-føle -og handlemønstre.

Ved et forløb med en terapeut, som er personligt nærværende uden at være følelsesmæssig involveret i dine problemer, får du mulighed for at "se dig selv udefra" for dermed lettere at kunne gennemskue hvilke beslutninger der er gavnlige for dig.

Du lærer, med gennemprøvede teknikker, at blive bedre til at rumme og acceptere dine følelser, at respekterer dig selv som et helt menneske, og at blive endnu bedre til at være den du er.

Om Psykoterapeut Birgitte Svendsen

Jeg er uddannet cand.jur. fra Københavns universitet, og har i en lang årrække arbejdet som sagsbehandler og underviser på Arbejdsskadestyrelsen og i Socialministeriet. Herefter videreuddannede jeg mig til ID-Psykoterapeut. Det betyder bl.a., at jeg har en 4 års teoretisk og praktisk uddannelse, og selv har gennemgået et langt psykoterapeutisk terapi og supervisionsforløb. Jeg har både privat klienter og erhvervs coaching i min praksis.

Jeg er uddannet ID-Psykoterapeut og ID-Psykoterapi står for integrativ dynamisk, som er en arbejdsform hvor de forskellige psykologiske teorier og metoder supplerer hinanden i en dynamisk proces. Jeg bruger således både øvelser og teknikker fra traditionelle psykoterapeutiske skoler som fra de nyeste på området.

Medforfatter til bogen " Trædesten" om psykoterapeutiske metoder og cases. Og "Slutsten" fortællinger om møder med døden.

 

For yderligere oplysninger ring til Syntax på 2811 7575 eller send en mail på mail@syntax.dk

Kontakt os