Enneagramhåndbogen

En guide til personlige værdier

Denne håndbog er et resultat af mere end 20 års erfaring med kortlægning af menneskelige ressourcer, faldgruber og muligheder for vækst.

Du vil stifte bekendtskab med emner som:

  • Typiske stressreaktioner
  • Forsvarsmekanismer
  • Positiv udvikling
  • Relationer til andre
  • Jobprofiler
  • Salgsarbejde og meget andet.

 Enneagrammet er mere end en personligheds­typologi. Det omhandler også grundlæggende temaer som personlig udvikling og erkendelse.

 

Lektørudtalelse/boganmeldelse fra DBC

Bogen kan anvendes i personaleudviklingsøjemed dvs. rekruttering, coaching, udvikling mv. Den vil være velegnet som kursusmateriale for undervisere, samt til i det hele taget at sætte sig ind i emnet. Den indleder kort med enneagrammets historie, som kan føres tilbage til de gamle babylonere og har et esoterisk udspring. Bogens beskrivelse af de 9 typer er kort og anvendelig (for 1. gang har jeg selv uden vaklen kunnet identificere mig på cirklen). Herfra går forfatterne videre med at redegøre for triaderne, essensskalaen, den spirituelle tradition, værdiskema, teambuilding, heksagonet og andre buzzwords indenfor enneagramfilosofien. Brødteksten følges af mange skematiske opstillinger, lidt illustration og træningsopgaver, der støtter læseren i at komme dybere ind i tankegangen. Forfatterne er if. bagsideteksten erfarne enneagraminstruktører , hvilket bogen bærer præg af. Bogen er meget struktureret og overskuelig i sin opbygning. Fin introduktion, som vil tiltale mennesker, som godt vil have en hurtig og alligevel seriøs tilgang, og som godt kan lide skematiske opstillinger.

Ellen Lind Jensen

 

Pris kr. 280,- ex. moms/levering


Kontakt os